7/11/09

En teoria hauria de fer com va fer l’Eder: escriure 10 coses sobre mi i nominar 9 persones per a que facin el mateix... Jo em limitaré a escriure, però no fa falta dir que si a algú li ve de gust fer-ho, hi està completament convidat!

1.M’encanten les estacions de l’any! Cadascuna té coses massa genials que la fa única i incomparable respecte les altres, i les adoro totes quatre. Però si ara per ara n’hagués de triar una em quedaria amb la tardor, la trobo molt poètica. Potser pel contrast entre els colors (càlids) i la temperatura (freda).

2.M’encanta el cel en general. Em passaria el dia mirant-lo! M’encanta quan està completament blau, però també quan hi ha núvols i puc jugar a buscar figures; i també quan està gris, encara que després no hi hagi ombres al terra i això se’m faci estrany. M’encanta quan plou, i crec que la neu m’agrada més encara. I quan és de nit també em fascina el cel, sobretot si es veuen la lluna i les estrelles. De fet, m’agradaria no ser de ciutat només per veure la lluna i les estrelles.

3.Sóc completament addicta als post its. Em poleixo més o menys un bloc de post its al mes, més encara si són de colors. El millor és que m’oblido de tot encara que deixi l’habitació empaperada... Sóc un desastre i en sóc conscient, i em penso que a hores d’ara ja no hi puc fer res.

4.Sóc feliç el 99’9% del temps. El més curiós de tot és que, quan em ratllo (que és poc sovint) acostuma a ser per motius infinitament estúpids, i això quan hi ha un motiu. És més, normalment si em ratllo és d’avorriment. Però la felicitat predomina en els meus estats d’ànim i això és de les coses que més m’agraden de mi.

5.Si tingués més diners me’ls gastaria en viatjar. M’encanta descobrir nous països o tornar als que més m’han agradat. I tinc una debilitat especial per Europa, és un continent que em sembla màgic; tot i que també m’encantaria tenir la oportunitat de veure Austràlia o Nova Zelanda, o tornar a Amèrica, a Àsia o a Àfrica.

6.M’encanta el que estic estudiant, tot i que cada dia veig més clar que una carrera és poc per a mi, que hi ha moltes més coses interessants. Quan acabi aquesta, si puc compaginar-ho amb el treball que tingui aleshores, m’encantaria començar-ne una altra. Em fan moltíssima gràcia periodisme, història, història de l’art, algunes filologies, antropologia, filosofia i fins i tot educació.

7.Tinc una relació estranya amb la música. Durant algunes èpoques la necessito amb totes les meves forces, durant d’altres tan sols m’encanta. Adoro escoltar música que vagi d’acord amb l’estat del temps, sobretot si hi ha vent o plou. M’encanta que sembli que la música que escolto és com una banda sonora de la meva vida. Perquè, a més, crec algunes cançons que m’han determinat la vida.

8.Abans gairebé mai somiava, ara em va a èpoques. Però tot i que recordo els somnis quan em desperto, després me n’oblido gairebé sempre. Els cops que no ha estat així, és perquè era un malson i m’ha estat ratllant tot el dia següent. I aquests casos són bastant horribles, perquè trobo estúpid que algú es ratlli per coses que no han passat ni passaran, i per tant em sento estúpida. I no crec que a ningú li agradi sentir-se estúpid.

9.Adoro qualsevol forma de mostrar afecte a les persones, per tant crec que quan veus un amic, una abraçada és molt millor que dos petons. Sóc de l’opinió que les abraçades alegren el dia i reconforten, que és necessari abraçar contínuament a la gent (en el cas que ells hi estiguin d’acord, es clar!), sobretot si saps que una abraçada farà somriure a la persona a qui abraces.

10.Tot i que m’encanta estar acompanyada, de tan en tan necessito el meu espai. Per això m’encanta anar sola en tren, o passar alguna nit sola a casa o el que sigui; per llegir, escoltar música, pensar, escriure, o fer el que em vingui de gust sense donar explicacions a ningú. Però hi ha persones que passen per sobre la meva necessitat d’estar sola, i de les quals mai tinc ganes de separar-me, i això em penso que ho teniu bastant clar, i m’agrada que sapigueu que m’encanteu massa.

2 comentaris:

  1. Doncs a mi les abraçades m'agovien depen el dia! XD

    ResponElimina
  2. Coincideixo en casi tots els punts, sobretot en el segon=)

    1abraçada!

    pd: grácies per fer-ho^^

    ResponElimina